COCKTAIL WORKSHOP

vanaf 24,95 per persoon

vanaf 8 personen

Duurt 1,5 - 2 uur

Inclusief 2 cocktails en 1 shot

Wat kun je van het uitje verwachten?

Deze cocktailworkshop geeft je een goede basis voor je toekomstige cocktailcreaties. Iedereen krijgt de kans om twee cocktails en één shooter te maken die je uiteraard zelf mag opdrinken!

 

Je leert shaken, mixen en shots met laagjes te maken voor je volgende huisfeestje. Daarnaast vertelt de bartender over het ontstaan van cocktails en hij vertelt je alles over de verschillende sterke dranken en de kunst deze te mixen zodat je de volgende keer echt indruk kan maken met je drankjes!

 

Uiteraard kunnen er ook non-alcoholische cocktails en shots worden gemaakt.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

Vanaf 8 personen

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020