image0.jpeg

GroepsUitjes & COVID-19

Op deze pagina leggen wij zo helder mogelijk uit hoe wij omgaan met alle maatregelen omtrent COVID-19.

Update 15 januari:

Tijdens de persconferentie van onze overheid op 12 januari jl. is duidelijk geworden dat de deuren van de horeca nog wel even gesloten blijven. We worden allemaal geacht zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat heeft natuurlijk ook consequenties voor ons. Voorlopig organiseren we nog geen activiteiten buiten de deur.

Maar niet getreurd, we hebben leuke alternatieven met heel veel mogelijkheden! Neem een kijkje bij onze Online & Voor thuis pagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee om er online een feestje van te maken.

Center Gradient Transparent

Onze Online Uitjes & Voor Thuis

Natuurlijk bieden we uitjes aan die online worden georganiseerd! Klik hier voor ons volledige aanbod.

 

Het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de receptie in de spotlight als bingojury? Wij regelen het!

 
Fungames Cover.jpeg

1-100 personen

Online quiz 1

Vanaf 2 teams

Huiskamer Bingo.png

Vanaf 8 personen

Crazy44 1

Vanaf 3 personen

Center Gradient Transparent

Een uitje verplaatsen

Het blijft natuurlijk een onzekere tijd. We kunnen het daarom voorstellen als je een gepland uitje wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Stuur een email naar je contactpersoon bij GroepsUitjesZwolle.

 

De maatregelen van de overheid zijn voor GroepsUitjesZwolle leidend. Boekingen die door de maatregelen niet door mogen gaan, worden kosteloos verplaatst. Dit doen wij voor al onze aangeboden uitjes, binnen 18 maanden na de oorspronkelijke reserveringsdatum.

Nieuwe aanvraag/boeking

We snappen dat je het lastig vindt om iets te reserveren. Wij doen ons best om ons zo flexibel mogelijk op te stellen. Wanneer een geboekt uitje door de maatregelen niet door kan gaan, bieden wij aan het uitje kosteloos te verplaatsen naar een alternatieve datum.  Dat mag wat ons betreft ergens in de 18 maanden na de oorspronkelijke datum zijn. Voor geboekte uitjes die niet verplaatst maar echt geannuleerd worden, gelden onze algemene voorwaarden. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.

GroepsUitjesZwolle wenst iedereen sterkte en gezondheid toe!

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021