image0.jpeg

GroepsUitjes & COVID-19

Op deze pagina leggen wij zo helder mogelijk uit hoe wij omgaan met alle maatregelen omtrent COVID-19.

 

Update mei 2021:
Langzaam maar zeker lijken de versoepelingen zich op te volgen. Wij kunnen niet wachten om jullie weer volledig te mogen ontvangen! We kijken nu vooral naar wat er mogelijk lijkt op de datum die je in gedachten hebt. En mag er tegen die tijd juist meer of misschien minder, dan schakelen we daar in mee. We stellen ons zo flexibel mogelijk op en we denken graag met je mee! Dus als je iets wilt plannen, neem vooral contact op! 

 

Toch nog liever een online uitje regelen? Dat kan!! Kijk hier voor onze online & voor thuis uitjes en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
Fungames Cover.jpeg

1-100 personen

Online quiz 1

Vanaf 2 teams

Huiskamer Bingo.png

Vanaf 8 personen

Crazy44 1

Vanaf 3 personen

Center Gradient Transparent

Nieuwe aanvraag/boeking

We snappen dat het lastig is om nu iets te reserveren. Want wanneer mag wat weer?? We kijken bij een aanvraag samen naar wat kan en buigen mee als er tegen die tijd juist meer of misschien minder kan. Wij doen ons best om ons zo flexibel mogelijk op te stellen. Zo mag je iemand die bijvoorbeeld verkoudheidsklachten heeft kosteloos afmelden tot 24 uur voor de start van het uitje. 

Een uitje verplaatsen

Het blijft natuurlijk gissen wat wanneer weer mag. De routekaart van de overheid zijn voor GroepsUitjesZwolle leidend. Wanneer een geboekt uitje door maatregelen in zijn geheel niet door kan gaan, bieden wij aan het uitje kosteloos te verplaatsen naar een alternatieve datum. Dat mag wat ons betreft ergens in de 18 maanden na de oorspronkelijke datum zijn.

 

Omboeken naar een alternatief uitje wat op dat moment wel kan, is natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor geboekte uitjes die niet verplaatst of omgeboekt worden maar echt geannuleerd worden, gelden onze algemene voorwaarden. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.