CRAZY 44

Tot 15 personen: €145,-

Vanaf 15 personen: €9,95 p.p

vanaf 3 personen

Duurt 2 uur

Herstart de Horeca actie: Tot 15 personen een vaste prijs! Van €195 voor €145.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Ga tijdens de Crazy 44 de uitdaging aan in teams of als een grote groep. Crazy 44 is een citygame in de oude binnenstad van Zwolle en tegelijkertijd een race. Het team dat de meeste opdrachten goed uit voert binnen de tijd is de winnaar! 

 

Ieder team krijgt een boekje met 44 opdrachten en een tas met attributen. De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur voer je zoveel mogelijk opdrachten uit en zoek je contact met de spelleider via een smartphone.

 

Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze opdrachten zijn uitdagend maar met een beetje lef voor iedereen uit te voeren. Je kiest altijd zelf welke opdracht je wel doet, en welke niet. Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM tijdens de activiteit omtrent COVID-19.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

muziekbingo.jpg

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020