Logo Huiskamerbingo.png

De Huiskamer BingoShow

Er kan gekozen worden uit een basis, standaard of compleet arrangement. 

Tot 20 personen - vanaf €250 
Vanaf 20 personen vanaf €12,50 p.p.

Geen minimum òf maximum aantal deelnemers! 

1-2 uur, afhankelijk van het gekozen arrangement

Wat kun je van het uitje verwachten?

Entertainment in je huiskamer! Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio via een livestream te volgen. Speciaal voor jullie groep creëren we een online privé omgeving. Iedereen kan inloggen via tablet of computer. Gewoon thuis, in de huiskamer dus! Of in je tuin, op je balkon, in je keuken, waar je maar wilt. Bij een Bingo is de eerste die appt (met een juiste bingo natuurlijk) de winnaar! Er wordt een live telefoonverbinding vanuit de studio gemaakt met de winnaar en alle collega's kunnen daar uitgebreid van meegenieten. En als het een foute bingo is.. dan wordt er natuurlijk een liedje verwacht! We spelen verschillende rondes dus er zijn verschillende winnaars.

En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Wij regelen het! 

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Daarnaast zijn de arrangementen uit te breiden met de bezorging van een pakket voor iedere deelnemer met daarin een leuke en persoonlijke attentie. Op de dag van de BingoShow wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de medewerkers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

In dit pakket geven we een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging mee. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot een heuse gimmick met het logo van het bedrijf er op.

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen. 

Heb je ook gekeken naar

people-2567915_640.jpg

Vanaf 3 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020