IMPROVISATIETHEATER WORKSHOP

24,95 per persoon

vanaf 15 personen

Duurt 1,5 uur

Wat kun je van het uitje verwachten?

In deze workshop ga je aan de slag met improvisatietheater. Hierbij is er geen script en niets is afgesproken van te voren.

 

Waar de scène over gaat verzin je ter plekke op de spelvloer. Improvisatietheater werd voornamelijk bekend door 'De Lama's', maar is tegenwoordig nog steeds populair door bijvoorbeeld 'De grote improvisatie show' op RTL4.

In de workshop improvisatietheater ga je na een energieke warming-up aan de slag met improvisatiescènes door middel van verschillende opdrachten. Je leert in sneltreinvaart de regels van de improvisatietheater zodat de scènes die je speelt steeds leuker worden. Aan het eind voer je een show op en kiest het publiek een winnaar!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

Muziekbingo - Bij GroepsUitjes Zwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Het kan niet gek genoeg!

Vanaf 8 personen

Vanaf 3 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020