wijnkelder Bartels 2.jpg

JOOST DE SUPPOOST WANDELING

17,95 per persoon

vanaf 12 personen

Duurt 1,5 - 2 uur 

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wanneer je meewandelt met ‘Joost de Suppoost’ ontdek je de kleine en unieke plekjes van Zwolle. Op humoristische wijze vertelt de suppoost geweldige anekdotes! Na deze wandeling ben je onder de indruk van het vak van suppoost, want dat moet je zeker niet onderschatten. Bedenk wel: de humor ligt op straat.

Joost de Suppoost ontvangt de groep bij de Sassenpoort in het centrum. Daar begint de tocht vol culinaire, grappige en typisch Zwolse ontdekkingen. Op het Grote Kerkplein breng je een bezoek aan het authentieke Zwols Balletjeshuis.

 

De wandeling eindigt in de grootste middeleeuwse kelder van Zwolle, in de oude gewelven van Café De Gezelligheid, waar de groep na afloop een blauw handje wordt aangeboden.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

muziekbingo.jpg

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020