MUZIEK QUIZ

vanaf 9,95 per persoon

vanaf 8 personen

Duurt 1,5 uur

Bij groepen kleiner dan 20 personen geldt een minimum groepsprijs van €195,-

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een pubquiz met vragen over muziek, alleen maar muziek! Vragen over songteksten, artiesten, titels, platen, covers en nog veel meer. En naast de vragen natuurlijk ook muziek in allerlei genres. Als muziekliefhebber moet je deze quiz een keer gedaan hebben!

Onze professionele quizmaster begeleidt jullie groep in de ongeveer twee uur durende Muziek Quiz. We beginnen met het indelen van de teams. Dat mag je zelf doen maar wij willen het ook voor je regelen.

 

Na een korte uitleg starten we met de quiz. Halverwege is er een pauze. Na twee uur is er een winnend team en sluiten we de quiz in stijl af met de prijsuitreiking!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

muziekbingo.jpg

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020