Ome Bertus Tour

27,50 per persoon

vanaf 10 personen

Duurt 1,5 - 2 uur 

Wat kun je van het uitje verwachten?

Jullie worden ontvangen met een kop koffie en een heerlijke blauwvingersoes. Vervolgens begint de wandeling door de stad Zwolle. Tussendoor stop je bij een aantal bijzondere cafés waar jullie genieten van verschillende hapjes en drankjes. Dit is allemaal inbegrepen!

 

Het is verstandig om gemakkelijke schoenen te dragen. De gids laat jullie namelijk een flinke culinaire wandeling maken door Zwolle. Hanzebitter, Hanzewijn, kaas met Zwolse mosterd. Proef de stad en luister naar de sterke verhalen van Bertus!

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

muziekbingo.jpg

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020