WORKSHOP PAALDANSEN

24,95 per persoon

vanaf 6 personen

Duurt 1,5 uur 

Wegens COVID-19 vanaf juli te boeken.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Moves, climbs en holds. Allemaal paaldansbewegingen die jij na deze workshop in de vingers hebt. Als een sierlijke vlinder zwier om de paal en wie weet: misschien ga je zelfs wel op de kop!

 

Na een goede warming-up ga je de basis van het paaldansen leren. Lachen, dansen en toch sportief bezig zijn. Wees gerust: iedereen kan paaldansen leren en het gaat om het plezier!

Veiligheid voorop, dus word je tijdens deze workshop begeleid door een professionele instructrice. Zij leert je alle basisbeginselen van het paaldansen, zodat je geen moment stil hoeft te staan tijdens deze workshop.

 

De workshop duurt gemiddeld anderhalf à twee uur, maar wij kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen.

Maak je uitje compleet met eten & drinken

Wist je dat je dankzij onze toplocatie heel gemakkelijk kunt (na)genieten van jullie dag? Maak je uitje compleet met een drankarrangement, borrelhapjes of een volledig dinerbuffet.

Voor, tijdens of na de activiteit verzorgen wij met het eten en drinken. Aanvragen kan gemakkelijk via het vrijblijvende online aanvraagformulier voor het groepsuitje.

Voor groepen tot 15 personen bieden we de mogelijkheid van shared dining aan; dezelfde gerechten als bij het buffet maar dan geserveerd aan tafel.

Buffetten
Borrelhapjes
Dranken

Heb je ook gekeken naar

muziekbingo.jpg

Vanaf 8 personen

Vanaf 8 personen

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020