top of page
Center Gradient Transparent

Algemene Pubquiz

Hilariteit en gezelligheid! Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Met de Pubquiz zit je altijd goed!

Algemene Pubquiz

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12 p - €225

Vanaf 13 p - €17,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Pubquiz is een ideaal uitje voor een kennismaking of teambuilding. Gezelligheid met een gezonde portie competitie! Gedurende ongeveer twee uur worden jullie door een quizmaster vermaakt met spannende vragenrondes. De quiz draait om algemene kennis, waarbij een plaatjesronde en een muziekronde natuurlijk niet ontbreken! 


In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit ongeveer zes rondes met een pauze. 


Wil je een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page