Center Gradient Transparent

Beat the City - slagwerk workshop

Teambuilding en vooral veel plezier in deze ‘net wat anders dan anders’ slagwerk workshop.

Beat the City - slagwerk workshop
1/1

1,5 uur

Vanaf 15 personen

€34.95 p.p.

Ideaal teamuitje!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Beat the City! Geen drums maar tonnen, emmers, jerrycans, cementbakken en blikken. In deze slagwerkworkshop ervaar je hoe je door samenwerken iets muzikaals kunt creëren met weinig middelen. Geen betere teambuilding mogelijk! 


Onder leiding van een professionele muziekdocent ga je aan de slag met allerlei ongebruikelijke instrumenten. Dit uitje staat garant voor ontzettend veel plezier! Geweldig voor een teamdag of een vrijgezellenfeest.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken