Center Gradient Transparent

Bier en Burgers Kookworkshop

Klef en ongezond gaan de deur uit. We maken fastfood op z’n lekkerst!

1/1

3 uur

6 tot 12 personen

€55 p.p.

Bij deze workshop zijn de drankjes inbegrepen!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een zelfgemaakt kroketje, dat smaakt toch veel beter dan eentje uit de muur? En om jouw verse hamburger, daar wil je toch een vers broodje omheen in plaats van zo’n kleffe kadet? Natuurlijk! Dus maken we tijdens deze kookworkshop fastfood op z’n lekkerst


Gezonder, lekkerder en met je buikje rond naar huis. In deze workshop maak je een complete American Style maaltijd. Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je lekker zelf je biertje pakken. 


Liever koffie of thee, fris of een wijntje? Geen enkel probleem. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen? Dan passen we de workshop op jouw wensen aan. Laat dat even weten bij de aanvraag!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken