top of page
Center Gradient Transparent

Burlesque

Leer je de kunst van het teasen met veren, waaiers en sexy moves! Ideaal vrijgezellenuitje.

Burlesque

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De burlesque workshop is laagdrempelig staat garant voor veel fun. Je leert de verschillende beweging en pasjes die bij burlesque dansen horen. De professionele instructrice begeleidt je groep bij elke stap. De burlesque workshop duurt anderhalf uur tot twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep.


De burlesque workshop is laagdrempelig en staat garant voor heel veel fun. Je leert verschillende bewegingen en pasjes die bij burlesque dansen horen. De professionele instructrice begeleidt je groep gedurende de anderhalf uur van de burlesque workshop. Zij kijkt naar wat jullie als groep kunnen en dat maakt de workshop geschikt voor jong en oud. Dus neem je schoonmoeder mee en “Let’s burlesque!” De instructrice zorgt voor veren boa’s of waaiers voor de groep en een sexy korset voor de vrijgezel. 


Niet verplicht, maar wel extra leuk: neem je hoge hakken mee voor de echte burlesque ervaring! De workshop is uit te breiden naar 2 uur of te combineren met de workshop paaldansen! Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page