top of page
Center Gradient Transparent

Chocolade workshop

Wiens hart klopt nou niet sneller van chocolade?

Chocolade workshop
1/1

1,5 uur

Vanaf 10 pers.

€35,- p.p.

Tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wiens hart klopt nou niet sneller van chocolade? En vooral als je denkt aan je eigen chocoladecreaties maken, ook nog eens met al je vriend(inn)en! In deze workshop ga je als een echte patissier je eigen massieve chocolaatjes maken! Na het smelten van de Belgische chocolade, vullen we de vormen op geheel ouderwetse wijze. Maar dat is niet het enige. In deze workshop maken we ook nog flikken! Niks leuker en lekker dan gesmolten chocolade omtoveren tot prachtig versierde knapperige chocoladeschijfjes. En psssttt… tijdens de hele workshop mag je onbeperkt chocolade eten!


Aan het einde van de workshop neem je minimaal 250 gram chocolade mee naar huis. Hiermee kun je heerlijk nagenieten van een onvergetelijke ervaring!


Let op: in de zomerperiode, bij hogere temperaturen kan de workshop niet altijd doorgaan.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page