Center Gradient Transparent

Cocktailworkshop

Leer van een professionele bartender de kneepjes van het cocktailvak! 

1/1

1,5 - 2 uur

8 tot 25 personen

€24,95 p.p.

Incl twee cocktails en één shooter

Wat kun je van het uitje verwachten?

Deze cocktailworkshop geeft je een goede basis voor je toekomstige cocktailcreaties. Iedereen krijgt de kans om twee cocktails en één shooter te maken die je uiteraard zelf mag opdrinken! 


Je leert shaken, mixen en shots met laagjes te maken voor je volgende huisfeestje. Daarnaast vertelt de bartender over het ontstaan van cocktails en hij vertelt je alles over de verschillende sterke dranken en de kunst deze te mixen. Op je volgende huisfeest ga je indruk maken met je cocktail- en shotcreaties! Uiteraard kunnen er ook non-alcoholische cocktails en shots worden gemaakt.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021