Center Gradient Transparent

Crazy 44 voor thuis

Het enige wat je zelf moet doen is een spelleider aanwijzen en de buren waarschuwen!

1,5 - 2 uur

3 - 100 personen

Tot 5 teams - €75 (incl verzenden)

€5 per extra team

Wat kun je van het uitje verwachten?

De Crazy 44 zoals je die van ons kent, maar dan de do-it-yourself versie voor thuis of op het werk! Je krijgt per post het spel thuisgestuurd, inclusief alle benodigde materialen. Het enige wat je zelf moet doen is een spelleider aanwijzen en de buren waarschuwen! ;) 


Wij adviseren om teams in te delen van maximaal 6 personen en ongeveer 1,5 uur uit te trekken voor het spel. Maar mocht je daar je eigen ideeën over hebben, staat het je natuurlijk vrij om dat naar eigen inzicht in te vullen! Let’s go crazy!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020