top of page
Center Gradient Transparent

Crazy 66

Ga de strijd aan en volbreng met je groep de meeste ‘crazy’ opdrachten binnen de tijd!

Crazy 66

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p - €17,50 p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Ga tijdens de Crazy 66 de uitdaging aan in teams of als groep. Crazy 66 is een citygame in de oude binnenstad van Zwolle en tegelijkertijd een race. Het team dat de meeste opdrachten goed uit voert binnen de tijd is de winnaar! Ieder team krijgt 66 opdrachten en een tas met attributen. De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur voer je zoveel mogelijk opdrachten uit en zoek je contact met de spelleider via een smartphone. Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze opdrachten zijn uitdagend maar met een beetje lef voor iedereen uit te voeren. Je kiest altijd zelf welke opdracht je wel doet, en welke niet.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page