top of page
Center Gradient Transparent

De Decemberquiz

Dè Quiz om het jaar mee af te sluiten!

De Decemberquiz

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12 pers. €225

Vanaf 13p - €17,50 p.p.

Maak je uitje compleet met een onbeperkt drankarrangement!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Dè quiz om het jaar mee af te sluiten! Gedurende twee uur worden jullie door een quizmaster vermaakt met spannende vragenrondes. Bij deze quiz draait het om de actualiteiten van het afgelopen jaar doorspekt met feitjes over de feesten in December. Een plaatjesronde en een Kerst- en Top2000 muziekronde horen er natuurlijk bij! 


In teams van vier of vijf personen samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen. De quiz bestaat uit zes tot acht rondes met een pauze. Wil je een eigen ronde meenemen over bijvoorbeeld jullie eigen hoogtepunten van het afgelopen jaar? Hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page