top of page
Center Gradient Transparent

Dikke Dames Workshop

Een vrolijke workshop om nog lang aan terug te denken.

Dikke Dames Workshop

2,5 uur

Vanaf 10 personen

€38,50,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wie kent ze niet? Die vrolijke, kleurrijke dikke dames in hun fleurige jurken. Inmiddels al geruime tijd een bekend begrip, maar ze zijn en blijven onwijs gezellig! 


Ze zijn dol op aan het strand zitten, met elkaar op stap gaan of juist bijkletsen aan een enorme eettafel vol met overheerlijke lekkernijen. Met een overvloed aan bonte verfkleuren ga je jouw eigen dikke dames op doek schilderen of in 3D met klei en verf maken.


Deze workshop is en blijft ontzettend leuk voor zowel gevorderden als beginners. Door de verscheidenheid aan kleuren, de variatie aan taferelen en de gezelligheid die de dames uitstralen, gegarandeerd een succes! Eenmaal weer thuis blijft het vrolijke gevoel terugkomen wanneer je naar jouw prachtige, bonte creatie kijkt! Een workshop om nog lang aan terug te denken.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page