top of page
Center Gradient Transparent

E-Chopper rijden

Cruise met een E-Chopper door het mooie Zwolle!

E-Chopper rijden

2 uur

10 - 31 personen

Vanaf €32,50 p.p.

Je mag zelf je opstapplek bepalen!

Wat kun je van het uitje verwachten?

E-Choppers zijn hip! Heerlijk geruisloos cruisen door het mooie Zwolle. De E-Choppers worden speciaal voor jullie vervoert naar de door jullie uitgekozen opstapplek. Na een korte uitleg ga je met de groep de E-Chopper op. Een route mag je zelf uitstippelen of je laat ons dat voor je doen.


De plek waar de tocht eindigt is ook van je eigen keuze. En dat hoeft dus niet je opstapplek te zijn! Fietsen kunnen door de vervoerder met de vrachtwagen van de opstapplek naar de plek waar de tocht eindigt gebracht worden. Dus begin bij je thuis, vanaf kantoor of waar jullie dan ook verzamelen en eindig bijvoorbeeld in de binnenstad van Zwolle. Geen leuker begin van jullie dagje uit!


De genoemde prijzen zijn de huurprijzen voor de E-Chopper voor twee uur. Het is ook mogelijk om de E-Choppers drie of zelfs vier uur te huren. Hou er rekening mee dat hier de vervoerskosten nog bij komen! Voor groepen t/m 18 personen is dat €200 en voor groepen van 19 t/m 31 personen is dat €350.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page