top of page
Center Gradient Transparent

Ecotuin workshop

Creeër je eigen groene tuintje in een glazen fles!

Ecotuin workshop
1/1

2 uur

Vanaf 10 personen

€40,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de tuincentra en bloemenzaken: de welbekende ‘zelfvoorzienende’ planten in een afgesloten fles. Ze hebben geen water of voeding nodig, maar zijn in alles voorzien in hun veilige glazen huis.


In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van je eigen ecotuin in een fles. Doordat we verschillende lagen opbouwen voordat de plantjes worden gepoot, creëer je een ecosysteem waarin alles aanwezig is. Zo hoef je nooit meer naar je plantjes om te kijken!


Heb je je al eens afgevraagd hoe al die ‘ingrediënten’ in de fles worden gestopt? Ervaar het zelf! Na afloop neem je je groene tuintje mee naar huis, om heel lang van te kunnen genieten!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page