Center Gradient Transparent

Grote Huiskamer BingoShow

Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio via een livestream te volgen.

1/1

1-2 uur

1 - 100 personen

Tot 20p - vanaf €250

Vanaf 20p - vanaf €12,50 p.p.

Alleen voor thuis!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Entertainment in je huiskamer! Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio via een livestream te volgen. Speciaal voor jullie groep creëren we een online privé omgeving. Iedereen kan inloggen via tablet of computer. Gewoon thuis, in de huiskamer dus! Of in je tuin, op je balkon, in je keuken, waar je maar wilt. Bij een Bingo is de eerste die appt (met een juiste bingo natuurlijk) de winnaar! Er wordt een live telefoonverbinding vanuit de studio gemaakt met de winnaar en alle collega's kunnen daar uitgebreid van meegenieten. En als het een foute bingo is.. dan wordt er natuurlijk een liedje verwacht! 


We spelen verschillende rondes dus er zijn verschillende winnaars. En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Wij regelen het!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021