Center Gradient Transparent

Grote Huiskamer BingoShow

Een hilarische BingoShow vanuit onze professionele studio.

Grote Huiskamer BingoShow
1/1

1,5 uur

1 - 1000 personen

Vanaf €750

ex Btw

Alleen voor thuis!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Entertainment in je huiskamer! De mening van je voorgangers: “Een aanrader! Het was super geregeld.” We spelen in ongeveer anderhalf uur drie rondes bingo en in elke ronde spelen we voor een volle rij en een volle kaart. Er is dus zes keer kans om een prijs te winnen! Met elke winnaar wordt er live telefonische contact gemaakt vanuit de studio waarvan iedereen uitgebreid kan meegenieten. Valse Bingo? Tja, dat wordt een liedje zingen!


En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Doen we!


Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken