Center Gradient Transparent

Grote MuziekBingo Show

Deze show is hèt recept voor een onvergetelijk feestje!

Grote MuziekBingo Show
1/0

2 - 2,5 uur

1-1000 personen

Vanaf €950

ex Btw

Bekijk HIER het promo filmpje

Wat kun je van het uitje verwachten?

Deze show heeft alles in zich voor een onvergetelijk feestje! Check de link om een beeld te krijgen van de sfeer, de dynamiek en het entertainment!


En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie in de studio aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Jannie van de koffiecorner in de spotlight als bingojury? Wij regelen het!


Hoe steekt het in elkaar? Alle deelnemers loggen in en in ongeveer 2 tot 2,5 uur spelen we twee volledige Bingo’s. Qua muziek komt er echt van alles en nog wat voorbij. Heb je een Bingo dan app je naar het telefoonnummer van de studio en bellen wij de winnaar vanuit de studio, live voor iedereen te volgen. Foute bingo? Dan wordt er natuurlijk een liedje verwacht! Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken