top of page
Center Gradient Transparent

High Beer

Proef vijf speciaalbieren onder het genot van een goed gevulde hapjesplank.

High Beer

1,5 - 2 uur

Vanaf 6 personen

€19,50 p.p.

Incl vijf proefglazen èn een hapjesplank

Wat kun je van het uitje verwachten?

Wij schenken voor jullie vijf proefglazen met verschillende soorten speciaalbier en geven daarbij een korte uitleg van wat we voor je neus zetten. En om er voor te zorgen dat je niet helemaal op de kop naar buiten rolt, krijg je tijdens deze high beer een heerlijke hapjesplank met warme hapjes, nacho’s de luxe, vers geroosterd brood met aioli en gemengde nootjes. 


De High Beer vindt plaats in café Het Vliegende Paard, midden in de binnenstad van Zwolle. Zij hebben meer dan 90 speciaalbieren in het assortiment! Wij rekenen op een tijdsduur van ongeveer anderhalf tot twee uur, maar mocht je lekker zitten en dat ene biertje nog een keer willen bestellen of nog zin hebben in een hapje, dan kan dat natuurlijk!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page