top of page
Center Gradient Transparent

High Beer XXL

Onbeperkt genieten van al onze speciaalbieren onder het genot van een goed gevulde hapjesplank.

High Beer XXL

2 uur

Vanaf 6 personen

€29,50 p.p.

Twee uur onbeperkt èn een hapjesplank.

Wat kun je van het uitje verwachten?

De High Beer, maar dan onbeperkt! Twee uur lang mogen jullie onbeperkt genieten van alle speciaalbieren die we in het assortiment hebben. En om er voor te zorgen dat je niet helemaal op de kop naar buiten rolt, krijg je tijdens deze High Beer XXL een heerlijke hapjesplank met warme hapjes, nacho’s de luxe, vers geroosterd brood met aioli en gemengde nootjes.


De High Beer vindt plaats in café Het Vliegende Paard, midden in de binnenstad van Zwolle. Zij hebben meer dan 90 speciaalbieren in het assortiment! Moeite met kiezen? Het personeel van het café helpt je graag!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page