top of page
Center Gradient Transparent

High Tea Kookworkshop

We maken de lekkerste zoete en hartige verwennerijen.

High Tea Kookworkshop

2,5 uur

Vanaf 8 personen

€50 p.p.

Bij deze workshop zijn de drankjes inbegrepen!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een high tea is altijd een feestje. Of het nu een verjaardagsfeest, babyshower, teamuitje of vrijgezellenfeest is. Een workshop vol brownies, scones, zelfgemaakte bonbons, sandwiches en lekkere hartige hapjes. 


We maken ze allemaal en daarna gezellig aan tafel om samen te genieten van alle lekkernijen. Wat niet op gaat, krijgen jullie mee naar huis. Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je zelf pakken. Allemaal bij de prijs inbegrepen.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page