top of page
Center Gradient Transparent

Ibiza Bordjes Workshop

Je gaat aan de slag met hout, verf en touw.

Ibiza Bordjes Workshop

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€30,- p.p.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een super leuke creatieve workshop om te doen én je houdt er een mooie en unieke decoratie aan over!


Je gaat aan de slag met hout, verf en touw. Je verft 4 plankjes in kleuren die jij mooi vindt. Kies je voor de kleurige Ibiza style of ga je voor klassiek zwart met wit? Je mag het helemaal zelf bepalen. Dan ga je ze decoreren met jouw eigen teksten. Traditioneel zijn de namen van steden, maar de namen van je gezin of een leuke welkomstgroet of spreuk kan natuurlijk ook. Het is jouw feestje!


Het eindresultaat is een unieke wegwijzer voor bij de deur, in de veranda of op een mooi plekje binnen. Super leuk als aandenken voor bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje of teamdag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page