top of page
Center Gradient Transparent

Ibiza Tas Workshop

Pimp je eigen Ibiza Tas!

Ibiza Tas Workshop

2 - 2,5 uur

Vanaf 8 personen

€37,50 p.p.

Inclusief je eigen Ibiza Tas.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Altijd al willen experimenteren of je in de voetsporen van Louis Vuitton kunt treden? Tijdens deze workshop pimp je je eigen Ibiza tas.

Ga aan de slag met franjes, bolletjes, kwastjes, bloemen, kant, lint, kralen, veertjes en verf. We hebben echt van alles om van die saaie tas een uniek exemplaar te maken! Het eindresultaat is een ‘one-of-a-kind’ Ibiza tas, klaar om mee te shinen op de boulevard tijdens je volgende vakantie.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page