Center Gradient Transparent

Improvisatietheater

Een interactieve workshop vol energie, plezier, samenwerking en creativiteit.

1/1

1,5 uur

Vanaf 15 personen

€24.95 p.p.

Ideaal teamuitje!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een workshop waarbij het tegelijkertijd leuk, lachen en een béétje spannend is, maar waarbij het ook gaat over samenwerken, accepteren en doen! Bij improvisatietheater is er geen script en is er niets van te voren afgesproken. 


Waar de scène over gaat verzin je ter plekke op de spelvloer. Improvisatietheater kreeg in Nederland bekendheid door “De Lama’s”. In de workshop improvisatietheater ga je onder leiding van een professionele theatermaker aan de slag met verschillende opdrachten die garant staan voor energie, plezier, verbinding en creativiteit.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021