Center Gradient Transparent

Kerst&Top2000 MuziekBingoShow

Het ultieme online decemberuitje!

Kerst&Top2000 MuziekBingoShow
1/0

2 - 2,5 uur

1 - 1000 pers.

Vanaf €950

ex Btw

Ideale online December uitje!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Het ultieme decemberuitje! Bij onze Kerst en Top2000 MuziekBingo draaien onze DJ’s de bekendste kersttoppers en de mooiste top2000 nummers voor jullie! Bij een MuziekBingo streep je namelijk geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! 


De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen!

Meezingen mag! Zeker na een glaasje of twee kan ernaar hartenlust meegezongen worden. Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! 


Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de prijzen, wij doen de rest! Heb je ook daar geen zin in? Je mag dit ook uitbesteden aan ons, dan regelen wij de inkoop en het versturen naar de winnaars. Daar spreken we dan een vast bedrag voor af los van de kosten voor de Bingo Zo is voor iedereen duidelijk hoeveel er gespendeerd wordt aan de prijzen en de verzending daarvan.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken