Center Gradient Transparent

Kerst & Top2000 MuziekBingo

Het ultieme online decemberuitje!

Kerst & Top2000 MuziekBingo
1/0

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p - €195

Vanaf 15p - €12,95 p.p.

Ook op onze locatie te boeken!

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom voor dit ultieme decemberuitje. Bij onze online Kerst en Top2000 MuziekBingo draaien we de bekendste kersttoppers en de mooiste top2000 nummers voor jullie! Bij een MuziekBingo streep je namelijk geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de liedjes herkenbaar zijn voor iedereen. 


De MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur. We spelen voor een volle rij en natuurlijk voor de volle kaart. De winnaars krijgen hun gewonnen prijzen door ons thuisgestuurd. En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie aanwezig te laten zijn! Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Karin van de receptie in de spotlight als jury? Wij regelen het!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken