top of page
Center Gradient Transparent

Kookworkshop

Het thema is geheel aan jullie! Het is maar net waar je zin in hebt.

Kookworkshop

3 uur

Vanaf 8 personen

€60 p.p.

Bij deze workshop zijn de drankjes inbegrepen.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Samen koken is leuk, lekker en gezellig. Ongedwongen samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder het genot van een drankje en daarna lekker tafelen. Het recept voor een mooi uitje!


En het thema van de kookworkshop is geheel aan jullie! Het is maar net waar je zin in hebt. Je kunt kiezen uit Marokkaans, Italiaans, Mexicaans, Spaanse Tapas of een Seizoens Kookworkshop. En ze zijn allemaal even lekker!


Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je zelf pakken. Je hebt de keuze uit koffie of thee, bier, fris of wijn. Allemaal bij de prijs inbegrepen.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page