top of page
Center Gradient Transparent

Kraak de Code

Ga in teams de strijd aan in deze escapegame in Zwolle. Wie kraakt als eerste de code van de grote koffer?

Kraak de Code
1/1

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 15p - €225

Vanaf 15p - €14,95 p.p.

Leuk in combinatie met een pubquiz!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Kraak de Code is een EscapeGame in de oude binnenstad van Zwolle. De groep wordt opgedeeld in teams en het team dat als eerste de code van grote koffer weet te kraken, is de winnaar! Liever als één groep bij elkaar blijven? Ook dat is mogelijk! Ieder team krijgt een koffer met daarin verschillende uitdagingen die je op moet lossen om de volgende code te bemachtigen


De groep krijgt gezamenlijk uitleg over de regels en dan begint het spel. In 1,5 uur kom je stapje voor stapje dichter bij de eindoplossing. Wie lukt het om de code van grote koffer te kraken en er vandoor te gaan met de prijs? 


Bij GroepsUitjesZwolle richten we het zo in dat het helemaal past bij jullie vrijgezellenfeest, bedrijfs- of teamuitje. Al onze puzzels zijn uitdagend maar met een beetje creativiteit voor iedereen uit te voeren.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page