top of page
Center Gradient Transparent

Levend Monopoly

Een actieve maar speelse manier om Zwolle te ontdekken.

Levend Monopoly

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Super leuke activiteit om de highlights van Zwolle te ontdekken.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij Levend Monopoly worden de teams met een lijst met straten en gebouwen èn virtuele zak met geld de Zwolse binnenstad ingestuurd. Door het kopen van straten en gebouwen kun je geld verdienen. Maar alleen als je het eerste of tweede team bent! Anders kost het je geld. Met verschillende kansspelen kun je je pot weer spekken. En wie stuurt wie naar de gevangenis?! Het team wat op het einde het meeste geld heeft verdiend, wint!


Alle Zwolse highlights hebben we opgenomen in dit spel en afhankelijk hoe fanatiek jullie zijn, zie je ze bijna allemaal! Het is een actieve, maar speelse manier om Zwolle te ontdekken. Doe wel je wandelschoenen aan, want je maakt redelijk wat meters!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page