Center Gradient Transparent

Masterchef in Zwolle

Ga de strijd aan in de citygame en kook daarna de mooiste gerechten!

1/1

5 uur

6 tot 12 personen

€85 p.p.

Bij deze workshop zijn de drankjes inbegrepen.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Dit is een combinatie van een citygame en een kookworkshop. Jullie gaan in teams in de binnenstad van Zwolle op zoek naar aanwijzingen met behulp van een GPS. Door het oplossen van cryptische omschrijvingen en het ontcijferen van puzzels kom je achter welke ingrediënten jullie later moeten kiezen uit de kist. Maar, waar is jullie kist eigenlijk verstopt? 


In deze workshop van vijf uur spelen jullie dus eerst een spel om daarna de keuken in te duiken en daar verder te strijden om wie het mooiste voor-, hoofd- en nagerecht maakt. 


Een welkomstdrankje wordt door ons ingeschonken en daarna mag je onbeperkt zelf pakken. Je hebt de keuze uit koffie of thee, bier, fris of wijn. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen? Dan passen we de workshop op jouw wensen aan.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken