top of page
Center Gradient Transparent

Minute to Win it

Een hilarisch groepsuitje met ludieke behendigheidsopdrachten!

Minute to Win it

2 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

De spannende spelshow omgetoverd tot hilarisch groepsuitje! In teams strijden jullie tegen elkaar om de meeste punten te verdienen. Wie blijkt verrassende talenten te hebben en voert het snelst de ludieke behendigheidsopdrachten uit? Wie blijkt er goed te zijn met Oreo’s, wc rollen of pingpongballen?! Lachbuien gegarandeerd!


De opdrachten zijn afwisselend en variëren van makkelijk tot moeilijk. Het is de bedoeling dat bij iedere opdracht een ander teamlid naar voren wordt geschoven, dus iedereen doet mee. En weet de teamcaptain per opdracht de juiste deelnemers te kiezen?

Het spel duurt ongeveer twee uur en wordt van begin tot eind begeleid door een professionele spelleider. Maar zoals je van ons gewend bent, kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen.


Kortom, een ludiek uitje dat gezellig is om met vrienden of familie te spelen, maar ook zeer geschikt is voor teambuilding!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page