top of page
Center Gradient Transparent

MuziekBingo

Ken je de ouderwetse Bingo nog? We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken!

MuziekBingo

1,5 uur

Vanaf 8 personen

Tot 12p - €225

Vanaf 13p. - €17,50 p.p

Maak je uitje compleet met een onbeperkt drankarrangement!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij een MuziekBingo streep je geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen!


Meezingen mag! Zeker na een glaasje of twee kan ernaar hartenlust meegezongen worden. Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! Een MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van hoeveel jullie meezingen. Er wordt natuurlijk gestreden om de hoofdprijs van een volle kaart, maar ook de B, I, N, G en de O leveren een prijsje op. Wij zorgen voor de prijzen, maar dat je mag natuurlijk ook aanvullen met je eigen meegenomen ludieke giveaways!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page