top of page
Center Gradient Transparent

Naaktmodel schilderen M/V

Een workshop om nooit meer te vergeten!

Naaktmodel schilderen M/V

2 uur

Vanaf 12 personen

€41,50 p.p

Wat kun je van het uitje verwachten?

Stel, je komt binnen in een ruimte waar een prachtig stilleven voor jullie klaar staat. Beetje vreemd voor een vrijgezellenfeest, maar goed. We beginnen direct met het schilderen van de achtergrond van jullie doeken. Jullie vrijgezel doet vrolijk mee. Op het moment dat iedereen lekker aan het werk is, komt er spontaan een naakte man of vrouw binnen lopen. Verrassing! Hilariteit alom. 


Wanneer jullie vrijgezel weer op adem is gekomen, gaan we het naakte lijf op doek vereeuwigen. Uiteraard maken we verschillende schetsen vanuit allerlei hoeken, waardoor jullie goed kunnen kijken hoe het menselijk lichaam eruit ziet. Een heerlijke workshop waarin jullie ongegeneerd twee uur naar jullie naaktmodel mogen kijken.


Nadat we met houtskool en pastelkrijt het model hebben vastgelegd op doek, maken we een groepsfoto met al jullie werken erop. Fantastisch om maanden na de bruiloft opnieuw te bekijken!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page