Center Gradient Transparent

Online Cocktailworkshop

Een cocktail workshop zoals je van ons gewend bent, maar dan online! 

Online Cocktailworkshop
1/1

1,5 uur

Vanaf 8 pers.

€32,50 p.p.

Inclusief limited edition cocktailshaker van Shotto!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Jullie mogen (nog) niet bij ons komen genieten van de heerlijkste cocktails. Dan brengen we de cocktails toch gewoon naar jullie toe!

Voor alle deelnemers maken we een cocktailpakket met daarin alle ingrediënten èn een ‘limited edition’ cocktailshaker van Shotto!! Het complete pakket mag je houden, geen gedoe met dingen die retour moeten. Het enige wat je zelf moet fixen is ijs. (Voor in de cocktails, geen Ben&Jerry’s ;)

De workshop is voor alle deelnemers live te volgen via Zoom. We begeleiden je om twee cocktails en één shot te maken. Je krijgt geen standaard video die je in een aantal stappen laat zien hoe je een cocktail maakt, maar echt professionele begeleiding. Kortom: een cocktail workshop zoals je van ons gewend bent, maar dan online!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken