top of page
Center Gradient Transparent

Online FunGames

Een uniek virtueel spel volledig op maat te maken!

Online FunGames
1/1

1,5 - 2 uur

1 - 100 personen

Tot 20p: €300

Vanaf 20p - €14,95 p.p.

Alleen voor thuis!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een uniek virtueel spel volledig op maat te maken! Bij de Online Fun Games komen de beste spellen samen in één, door jou samengestelde, online game gepresenteerd door onze ervaren quizmaster! Alle aangeboden spellen kunnen als bouwstenen gecombineerd worden om zo jouw perfecte online Fun Game te creëren! Samenwerken en samen lachen komen tijdens de Online Fun Games samen: je speelt in teams én individueel


De verschillende bouwstenen bestaan uit Quizrondes, Crazy opdrachten, een muziekbingo en samenwerkingsopdrachten. Je scoort punten op snelheid, creativiteit en kennis, individueel èn met je team! De persoon die uiteindelijk de meeste punten heeft, wint de Fun Games en ontvangt eeuwige roem en glorie! En het unieke wat we als lokale partner bieden is de mogelijkheid om mensen van de organisatie aanwezig te laten zijn! 


Dè manier voor hilariteit en herkenbaarheid voor alle spelers thuis. Je baas als chef bingomolen? Prima! Karin van de receptie in de spotlight als jury? Wij regelen het! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page