Center Gradient Transparent

Online Kookworkshop

Het lekkerste online uitje!

1/1

1,5 - 2 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €45 voor 1pers-pakket

Vanaf €55 voor 2pers-pakket

Het pakket kan je ophalen of laten bezorgen vanaf €2,50 per adres.

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een leuk èn lekker uitje online. Samen koken we een heerlijk driegangen diner. Vooraf krijgen alle deelnemers het pakket met alle ingrediënten en wat extra’s. Vervolgens ontmoeten we elkaar in Zoom. Samen met onze gastheer of gastvrouw gaan jullie stapsgewijs de gerechten klaar maken. 


Op het menu staat: Flammkuchen met gekarameliseerde sjalot, gegrilde courgette en geitenkaas. Risotto met verse tuinbonen, Parmezaan, knoflook en peterselie. Mascarpone crème met lemon curd en gefileerde sinaasappel.


Wie nog even wil nagenieten van dit uitje, het dessert is net niet genoeg voor een heel weeshuis. Daarom hebben we het in een spuitzak laten doen. Het achterliggende idee: voor iedereen is de Corona crisis zuur, maar deze zoete citroen variant zal de pijn hoe dan ook verzachten. Hopelijk kun je nog iemand met dit heerlijke dessert verwennen. 


Zoek je net wat meer dan we hierboven hebben beschreven? Informeer dan eens naar het Luxe Pakket!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken