Center Gradient Transparent

Online MuziekBingo

Ken je de ouderwetse Bingo nog? We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken!

Online MuziekBingo
1/1

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p - €195

Vanaf 15p - €12,95 p.p

Ook op onze locatie te boeken!

Wat kun je van het uitje verwachten?

ij een MuziekBingo streep je geen getallen, maar liedjes af op je bingokaart. Herken je het liedje en staat ‘ie op je kaart? Dan streep je hem af! De MuziekBingo is zo ontworpen dat de meeste liedjes herkenbaar zijn voor iedereen, maar bij een nummer wat je niet kent kan je natuurlijk altijd een gokje wagen voor een prijs! Mis gegokt en een valse bingo? Dat wordt een liedje zingen! 


Gezelligheid en hilariteit voor de groep gegarandeerd! Een MuziekBingo duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van hoeveel jullie meezingen. Tegen een meerprijs zorgen wij ook voor de prijsjes en de verzending daarvan. Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken