top of page
Center Gradient Transparent

Online Pubquiz

De pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan net even anders!

Online Pubquiz

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 20p: €300

Vanaf 20p: €14,95 pp

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Je speelt de quiz individueel of in teams. Bij een individuele quiz blijven we gezellig met z’n allen in de algemene call. Als we met teams spelen, sturen we deze teams elke ronde naar een “afgesloten” virtuele kamer in Zoom waar er vrijuit overlegd kan worden. Na iedere ronde komen we met alle quizzers weer bij elkaar om samen de antwoorden van de gespeelde ronde te ontvangen van de quizmaster. 


Dus de pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan online! De online pubquiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit zes tot acht rondes. Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen en ontvangt eeuwige roem en glorie! 


Wil je een eigen ronde inbrengen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf of afdeling? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page