Center Gradient Transparent

Online Pubquiz

De pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan net even anders!

1,5 uur

1 - 100 personen

Tot 15p: € 195.

Vanaf 15p: €12,95 pp

Wat kun je van het uitje verwachten?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Je speelt de quiz in teams van vier of vijf personen. Deze teams bevinden zich in een “afgesloten” virtuele kamer in Zoom waar je vrijuit kan overleggen over de vragen. Na iedere ronde van 10 vragen kom je met alle quizzers weer bij elkaar om samen de antwoorden van de gespeelde ronde te ontvangen van de quizmaster. Dus pubquiz zoals je van ons gewend bent, maar dan online! De online pubquiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een afbeeldingenronde, een muziekronde en een aantal vragenrondes. 


Aan het eind van de pubquiz wordt het team met de meeste punten als winnaar uitgeroepen en alle leden van dit team krijgen van ons een prijs thuisgestuurd! Wil je een eigen ronde inbrengen over bijvoorbeeld de bruidegom of over je bedrijf of afdeling? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021