top of page
Center Gradient Transparent

Paaldansworkshop

Als een sierlijke vlinder zwier jij in het rond. Paaldansen is voor iedereen!

Paaldansworkshop

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Ook als combiworkshop met burlesque te boeken!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Moves, climbs en holds. Allemaal paaldansbewegingen die jij na deze workshop in de vingers hebt. Als een sierlijke vlinder zwier je om de paal en wie weet: misschien ga je zelfs wel op de kop! Na een goede warming-up ga je de basis van het paaldansen leren. Lachen, dansen en toch sportief bezig zijn. Wees gerust: iedereen kan paaldansen leren en het gaat om het plezier! Veiligheid voorop, dus je wordt tijdens deze workshop begeleid door een professionele instructrice


Zij leert je alle basisbeginselen van het paaldansen, zodat je geen moment stil hoeft te staan tijdens deze workshop. De workshop duurt anderhalf uur, maar wij kunnen we de lengte en samenstelling geheel op jouw wensen afstemmen. Combineer paaldansen bijvoorbeeld met een workshop burlesque! Lijkt je dat wat? Je kunt dit aangeven bij je aanvraag.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page