top of page
Center Gradient Transparent

Piemels Pimpen

Jouw droompiemel binnen handbereik. Pimp je eigen gipsen piemel in deze onvergetelijke activiteit.

Piemels Pimpen

1 - 1,5 uur

Vanaf 6 personen

€23,95 p.p.

Inclusief twee drankjes per persoon!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Jij gaat jouw eigen gipsen piemel pimpen! Laat je helemaal gaan en maak je eigen droompiemel. Geef elke bal een andere kleur, bestrooi je piemel met glinsterende steentjes, het mag allemaal! Laat je fantasie de vrije loop en leef je uit. 


We hebben verf, strikjes, stickers, glitters, veertjes, alles om een piemel te maken zoals je deze nog nooit gezien hebt. En voor de vrijgezel hebben we een extra grote verrassing! Als je piemel klaar is, laten we deze even drogen terwijl jullie elkaars piemels bewonderen en napraten. Je mag je piemel daarna natuurlijk mee naar huis nemen.


Piemels pimpen doe je al vanaf zes personen. Ben je met minder personen? Dan is het Piemels Pimpen voor Thuis misschien meer iets voor jullie! Vanaf 4 personen sturen we de Piemels gewoon naar je toe! Informeer via het aanvraagformulier naar de mogelijkheden.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page