Center Gradient Transparent

Piemels Pimpen voor thuis

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis!

1 - 1,5 uur

1 - 100 personen

4 piemels €50 (incl verzenden)

€12,50 per extra piemel

Wat kun je van het uitje verwachten?

Onze best verkochte activiteit voor vrijgezellenfeestjes nu ook voor thuis! Bij een afname van minimaal vier piemels, sturen we ze gewoon naar je toe! Dat is dan inclusief één XXL piemel voor de vrijgezel. Heb je binnen de groep iemand die warmer wordt van een flamoes dan van een piemel? 


Geen enkel probleem, we hebben ook flamoes tegeltjes! Geef het even aan bij je aanvraag en wij sturen alles goed verpakt naar je toe. Zorg je wel zelf voor alle verf, glitter, strikjes en veertjes?

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken

Contact

Wij helpen je graag je uitje samen te stellen. Doe vrijblijvend een aanvraag of neem direct contact met ons op.

Shirley

Esther

Isabel

Onze locatie

GroepsUitjesZwolle

Voorstraat 17

8011 MK, Zwolle

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Aanvraag

Via ons uitgebreide aanvraagformulier kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.

KvK: 72593199

Btw: NL001789091B60

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021