top of page
Center Gradient Transparent

Salsa Workshop

Swingende heupen, tropische klanken, volop interactie en heel veel lol! Dat is Salsa!

Salsa Workshop

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€27,95 p.p.

Leuk in combinatie met een cocktail workshop!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Bij onze Salsa workshop draait het om ritme, samenzijn en plezier. Laat je ongedwongen meevoeren op de maat van de muziek. Tijdens deze workshop word je begeleid door een ervaren salsadocent. We beginnen met een aantal basispassen van de merengue & salsa. Als de basis is gelegd, worden er verschillende combinaties uitgeprobeerd. 


Het tempo wordt aangepast aan de groep want salsa is voor iedereen, voor jong en oud. Aan het einde kennen jullie je eigen salsa choreografie op de prikkelende ritmes van deze swingende workshop. Nog net genoeg van de tropische sferen? Maak je uitje compleet met een cocktail workshop!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page