top of page
Center Gradient Transparent

Shotworkshop

Een mooi begin van een memorabele stapavond. Leer zelf fantastische shotjes maken!

Shotworkshop
1/1

1-1,25 uur

Vanaf 8 personen

€19,95 p.p.

Inclusief drie shooters!

Wat kun je van het uitje verwachten?

Tijdens de shotworkshop leer je lekkere en bijzondere shots maken. Je wordt meegenomen in de wereld van layeren, shaken en het mengen van sterke dranken door een professionele bartender. 


Per persoon maak je drie verschillende shots die je zelf mag opdrinken. Uiteraard kunnen er ook non-alcoholische shots worden gemaakt. Een fantastische workshop om een avondje uit mee te beginnen!

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page