top of page
Center Gradient Transparent

Solex rijden

Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten.

Solex rijden

2 - 3 uur

8 tot 20 personen

€35 p.p. voor 2 uur

€50 p.p. voor 3 uur

Ook te boeken inclusief PicknickPakket

Wat kun je van het uitje verwachten?

Een tocht op de solex is hoe dan ook een erg leuke activiteit. Actief, zonder dat je er moe van wordt. Stap met z'n allen op en maak een mooie tocht door de omgeving van Zwolle. Geniet van de natuur, het gepruttel van de solex en de lol met je reisgenoten. Na een korte uitleg en een oefenrondje op de parkeerplaats, gaan jullie zelfstandig op pad vanaf onze opstapplek in Herxen (een buurtschap net buiten Zwolle). 


Wij hebben een rondje van ongeveer twee uur effectief brommeren uitgestippeld. Deze brengt je langs de mooiste plekjes in de omgeving via veilige (brom)fietspaden. Er is ruimschoots tijd om onderweg een leuke foto te maken, een kop koffie te drinken of een klein extra rondje te draaien. Voor het solex rijden moet je 16 jaar of ouder zijn en in bezit van een brommercertificaat of rijbewijs i.v.m. de verzekering. Voor mensen zonder rijbewijs hebben we elektrische fietsen beschikbaar. Solexen zijn authentiek en hebben ruime levenservaring. Dat is natuurlijk ook de charme van een solex. 


Nadeel is dat er wel eens een klein pechje of gebrekje onderweg kan zijn. Geen nood! Wanneer jullie je aan onze route houden, kunnen wij pech-onderweg-service bieden. Als een solex het onverhoopt niet meer doet, brengen we zo snel mogelijk een andere. Angst voor pech onderweg is dus niet nodig.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page