top of page
Center Gradient Transparent

Stadswandeling G. Evels

Tijdens de G. Evels Stadswandeling aanschouw je de tekenen van de afgelopen eeuwen in Zwolle.

Stadswandeling G. Evels

1,5 uur

Vanaf 8 personen

€14,95 p.p.

Incl aangeboden hapjes en drankjes

Wat kun je van het uitje verwachten?

Door de ogen van Gerrit Evels, de schilder uit de Gouden Eeuw, zie je de contouren van Zwolle en ontdek je vele mooie gevels die onze Hanzestad rijk is. Met deze puzzeltocht loop je, zonder gids en op eigen tempo een mooie route door de Zwolse binnenstad. De wandeling begint bij Bistro De Zoete Inval waar je wordt ontvangen met koffie of thee en arretjescake. Daarna begint de puzzeltocht.


Aan de hand van een boek met opdrachten vind je je weg door Zwolle. Je ziet onderweg drie eeuwen samen komen, je leert waar de eerste grote Zwolse brouwerij heeft gestaan om vervolgens te eindigen in de magische oude gewelven onder de stad. Je eindigt de tocht in een gezellig café met een drankje (bier, fris of wijn), bittergarnituur en uiteraard de antwoorden van de puzzels.

Maak je uitje thuis compleet met een borrelpakket!

Op de dag van de activiteit wordt een door jullie samen te stellen pakket bij de deelnemers thuis bezorgd. Te denken valt aan een aantal fijne speciaalbiertjes (evt alcoholvrij!) of een heerlijke fles wijn met een paar lekkere hapjes.

 

Het pakket is heel makkelijk te personaliseren door er een persoonlijke boodschap van het bedrijf of de vereniging in te verwerken. Dat kan van alles zijn, van een kaartje tot sokken met het logo van het bedrijf er op. Hoe leuk is dat!

 

Omdat de pakketten zo gepersonaliseerd zijn samen te stellen, is de prijs op aanvraag. Of andersom, geef ons een prijs en wij laten weten wat voor pakket we daarvoor samen zouden kunnen stellen.

Borrelhapjes
Dranken
bottom of page